CORNELISSE HECHTTECHNIEK WOERDEN B.V.

Cornelisse Hechttechniek Woerden b.v. is vooral gespecialiseerd in tackers en compressoren. Tackers op luchtdruk (8 bar en high-pressure), gas, kruit en accu. Compressoren (10 bar en high-pressure). Natuurlijk in combinatie met de juiste brads of nagels.

Cornelisse Hechttechniek Woerden b.v. heeft als belangrijkste doel u als ondernemer van apparaten en haar toebehoren te voorzien die veelal storingsvrij de klus voor u kunnen klaren. Komt u toch een keer in de problemen dan staat onze reparatiedienst voor u klaar en krijgt u van ons, indien benodigd tijdens de reparatieduur, geheel kosteloos, een vervangend apparaat zodat uw klus niet stil komt te staan.

Omdat wij sterk geloven in persoonlijk contact hebben wij er bewust voor gekozen om onze producten niet online, door middel van een webshop aan te bieden.

Wij willen ervoor zorg dragen, dat door ons persoonlijk- en technisch onderbouwd advies u de juiste, hoogwaardige producten, voor de juiste klus tegen een concurrerende prijs aanschaft. Natuurlijk wordt alles bij u afgeleverd zonder kosten.

Conclusie: samenwerking met ons zorgt ervoor dat uw bedrijf niet stil komt te staan en dat u, juist in deze tijden geen onnodig geld verspilt aan apparatuur of toebehoren welke niet het benodigde resultaat leveren. Tijdverlies aan reparaties of het aanschaffen van bevestigingsmateriaal behoort tot het verleden omdat wij de producten zo snel mogelijk, persoonlijk en zonder kosten, bij het door u gewenste adres afleveren. Betreft het een reparatie, dan komen wij het desbetreffende apparaat geheel kosteloos bij u ophalen en natuurlijk wanneer weer gerepareerd, retour brengen.